Servicenyt januar 2019

Gruppe oplysninger.

AA-data er blevet opfordret til at kontakte AA-grupperne for at opdatere oplysninger som mødetidspunkter, gruppekontaktpersoner, mailadresse til den enkelte gruppe.

Vi har ikke mulighed for at kontakte de enkelte grupper, da de kontaktoplysninger vi har, i mange tilfælde er meget mangelfulde.  Det er den enkelte gruppes egen opgave at sørge for at de oplysninger som regionerne og AA har om de enkelte grupper, er korrekte. AA-data og regionerne deler database. Så blot en af parterne har fået de korrekte oplysninger, så er det nok. På AA’s hjemmeside findes der blanketter til at give oplysningerne.

Af naturlige årsager er en del på vagt over for hvilke oplysninger det er der opbevares i databasen. Vi opbevarer ikke personnumre. Vi har navn, adresse, telefonnummer og evt. mailadresse på kontaktpersoner, telefonvagter, personer i service og brugere af nyhedsbrevene.
Under gruppernes oplysninger findes der oplysning om hvem, der er gruppekontaktperson.
alle der står i databasen har krav på at få slettet deres navn, hvis de ønsker det.

AA-data

Niels.

 

Kontaktpersoner søges i hele landet

AA`s telefon- og E-mailvagt søger kontaktpersoner, som vil ringe til folk, der har henvendt sig for at få hjælp til at holde op med at drikke. Evt. kan kontaktpersonen hjælpe med at komme til det første møde.

Kontaktpersonens tlf.nr. bliver kun udleveret til vagterne.

Vi har brug for flere kontaktpersoner, bl.a. er der ikke en eneste på hele Lolland.

Henvendelse kan ske til tlf. 60 25 05 50, 40 60 46 71 eller aa.dk.telev@gmail.com.