Servicenyt marts 2020

AA Danmark har modtaget følgende fra GSO i New York:

Oversættelse:

General Service Office (G.S.O.) har modtaget forespørgsler om, hvordan grupper skal reagere på COVID-19 (coronavirus).

Grupper og medlemmer er bekymrede over helbreds- og sikkerhedsspørgsmål i denne forbindelse og leder efter vejledning i, hvordan man kan løse dette spørgsmål.

General Service Office er et lager af opdaterede gruppeoplevelse og fungerer som et ressourcecenter for A.A. medlemmer og grupper.

Vejledning om sundhedsspørgsmål ligger uden for AA’s område og de tilbud G.S.O. kan tilbyde. Vi vil foreslå, at du kontakter dine nationale, statslige og lokale sundhedsmyndigheder for passende information.

Vi har nogle generelle erfaringer om, hvordan nogle grupper og medlemmer er begyndt at løse dette problem. Vores indsamlede informationer tyder på, at taler vi om disse problemer før de opstår, kan dette hjælpe en gruppe med at være parat til at løse dem på en fornuftig og hjælpsom måde og give gruppen mulighed for at fortsætte med at holde fokus på vores fælles velfærd og vores primære formål.

Nogle grupper har besluttet at foretage ændringer i afviklingen af deres møder. Her kan bla. nævnes:

1.at undgå håndtryk

  1. at undgå at holde i hånd
  2. at sikrer rengjorte borde og stole

Uanset gruppesamvittighedens afgørelser er hver enkelt medlem ansvarlig for sine egne sundhedsbeslutninger.

Nogle grupper har overvejet beredskabsplaner, hvis gruppen midlertidigt ikke er i stand til at mødes personligt. Planer har inkluderet:

  1. Oprettelse af kontaktlister og holde kontakt via telefon, e-mail eller sociale medier
  2. Møde pr. telefon eller online.

3.At give medlemmer information til A.A. Online intergrupper, der kan fungere som en ekstra nyttig ressource.

Hvis en gruppe ikke afholder sine regelmæssige møder, kan de eventuelt kommunikere dette til lokale A.A. ressourcer, såsom distrikt, område og intergruppe eller centralkontor.

G.S.O. har modtaget forespørgsler om A.A. begivenheder, den koordineres hele året rundt. Besøg www.aa.org for ajourførte oplysninger om G.S.O./A.A.W.S. koordinerede begivenheder.

Vær sikker på, at deltagernes sundhed og sikkerhed er en prioritet. G.S.O. overvåger nøje relevante sundhedsvejledninger vedrørende COVID-19 (coronavirus).

Vi håber, at denne begrænsede deling er nyttig.

Tilføjelse relevant for AA Danmark:

På vores hjemmeside kan mødelisten opdateres med eventuelle ændringer i mødetider, aflysning eller andre midlertidige ændringer.

Hvis det bliver aktuelt, vil ændringer i andre allerede planlagte AA arrangementer også fremgå af kalenderen på AA- Danmarks hjemmeside (www.dkaa.dk)

I tvivlstilfælde kan Sekretæren kontaktes på:

 

Mail: aa.dk.sek@gmail.com

 

Midlertidige ændringer: TRYK HER