Læs TDE & mail liste

Til Daglig Eftertanke, TDE, er en bog, der udgives af Anonyme Alkoholikere. Bogen indeholder citater fra AA’s litteratur og kommentarer. Bogen er opdelt med en side for hver dag i året og benyttes til daglig refleksion. Bogen kan købes i Anonyme Alkoholikeres webbutik, men Anonyme Alkoholikere har også oprettet en gratis e-mail service.

Tilmeld dig til TDE maillisten


25. APRIL
AT TRÆDE IND I EN NY DIMENSION

I de sidste faser af vort drikkeri er viljen til at stå imod forsvundet. Og alligevel, når vi erkender vort totale nederlag, og når vi er helt indstillet på at prøve AA's principper, forlader vor besættelse os, og vi træder ind i en ny dimension - frihed under Gud, som vi opfatter Ham.
AS BILL SEES IT. S. 283

Jeg var heldig at være blandt dem, der har oplevet denne mirakuløse forvandling i mit liv. Da jeg gik ind ad døren til AA, alene og desperat, var jeg blevet tvunget til at være villig til at tro på alt, hvad jeg hørte. En af de ting, jeg hørte, var: »Dette kunne være dine sidste tømmermænd, eller du kan fortsætte i det uendelige.« Den mand, der sagde dette, havde det åbenbart meget bedre end jeg. Jeg kunne godt lide ideen med at indrømme mit nederlag, og jeg har været fri lige siden! Mit hjerte hørte, hvad min forstand aldrig evnede at høre: »At være magtesløs over for alkohol er ikke noget særligt.« Jeg er fri, og jeg er taknemmelig.