Midlertidige ændringer

Kontroller venligst på mødelisten om det møde du vil sende midlertidig ændring til har en midlertidig ændring og vær venligst opmærksom på at det er mødets korrekt adresse, den mødet er registret med på mødelisten og at det bliver koordineret så det er samme person der håndterer mødets midlertidige ændringer. Det vil lette vores arbejde betydeligt. På forhånd mange tak.
AA-data
Slette et mødes midlertidige ændringer:  TRYK HER

Har du problemer med formularen kontakt support

Instruktioner. læs  venligst!

Denne formular kan ikke bruges til varige ændringer ej heller til at give meddelelser om varige ændringer. Til varige ændringer brug formularen varige ændringer.
Denne form bruges til alle former for midlertidige ændringer både til enkelt dage, perioder og til jul og nytår. Der kan gå op til 24 timer før ændringen kan ses på mødelisten.
Den midlertidige ændringen skal manuelt godkendes før den optræder på mødesøgningen. Du vil modtage en email når ændringen er tilføjet mødesøgningen. Midlertidige ændringer kan kun ses på online mødelisten. Der skelnes ikke mellem midlertidig ændring jul og nytår og andre midlertidige ændringer. Gælder ændringen kun en dag sættes fra og med datoen til samme dato som til og med datoen. Hvis ændringen gælder jul og nytår sættes fra dato til første ændring og til og med dato til sidste ændring. Midlertidige ændringer slettes automatisk efter den sidste dato hvor en ændring er gældende.

Alle felter med * skal udfyldes.

Mødets stamdata

Vejnavn og nr. (skriv venligst ikke andet her) * Postnummer * By *
Mødedag * Starttidspunkt * (eks. 19:00)

Midlertidig ændring


Fra og med dato *
Dag Måned År

Til og med dato *
Dag Måned År

Mødet er aflyst
Mødet er flyttet til en anden adresse (Husk også at udfylde by) By
Mødet er flyttet til en anden ugedag Mødet har et andet start tidspunkt (eks. 19:00)
Yderligere oplysninger eller anden årsag til ændring (offenliggøres)

Besked til mødelisten (offentligøres ikke)

Kontakt oplysninger (offentligøres ikke)

Navn * Email * Telefon *